2009. május 6., szerda

A Karner-csoport autói itthon

A Karner-csoport egy cég, amely luxusautó forgalmazásával foglalkozik. Valamilyen okból kifolyólag gyakran járnak Magyarországra, gondolom üzleti célból. Ilyenkor elég jó autókkal érkeznek. Volt már itt mattszürke Galardo Superleggera, Aston Martin DBS és az alábbi két autó:
A cég rendszámai az "SKGA" és az "MD" betűkkel kezdődnek, de volt már, hogy mindkét rövidítés szerepelt már a rendszámban: DBS II . Az "SKGA" gondolom olyan, mint nálunk a "WUP", tehát egy cég egyedi rendszámai.
Mindig a Meridienben szálltak meg eddig és általában csak egy éjszakát voltak, ezért sok szerencse kell, hogy elkapja valaki az autójukat, mert a Kempinski garázsban előszeretettel elbújnak.
Nylonnak (DHC) és Ironnak (California) most szerencséje volt, sikerült két durva autót elkapniuk. A Phantom Drophead Coupé-t csak Nylon látta reggel, amikor suliba ment. A Californiát Csokinak is sikeült elkapni, de Iron képei lettek a legjobbak szerintem, az első nagy fogása volt az új gépével. A garázsos képe jelenleg 34 "kedvencnél" tart, ami kiemelkedő.
A Ferrarit más nem is látta, pont azért, mert lement a garázsba este, az érkezése után, azután valószínűleg reggel meg mentek is el vele...
Remélem ezzel is jönnek majd hozzánk és sikerül majd elkapni valakinek (köztük nekem is):

Nincsenek megjegyzések: