2008. október 16., csütörtök

Maybachok Magyarországon

A Maybach elég ritka autó külföldön is, nemhogy Magyarországon, igaz kinézetre olyan, mint egy felfújt S-osztály... (lehet, hogy pont ezért)
Iron mad max mike látott tegnap egy 57S-t a Kempinskinél, ami még ritkább: (remélem a hétvége folyamán meglesz nekem is) Héderváron most volt egy Maybach-sajtónap, szerintem amiatt van itt ez is.


Nem ez az egyetlen Maybach, ami nálunk járt és elméletben 2 Magyar is van! A fekete az biztos, az egyik használtautó-cégé. Egy ismerősöm látta az egyik telepükön (József-utca) + Mufracseknek sikerült is elkapni 2007-ben:

Van egy világoszöld is, de arról nem sokat tudni...
Viszont fórumon találtam 2006-os képeket, ahol egy Maybach 62 járt Pesten, a rendszám majdnem megegyezik az 57S-ével. (az biztos, hogy a sajtófotókon szereplő autók rendszámán is ezek a betűk szerepelnek, csak a számok elérőek)

2008. október 13., hétfő

Van magyar SLR!!!

Nem olyan rég hallottam pletykákat, hogy van magyar rendszámos SLR is, de senki nem láttam még mostanáig! Lolalal volt olyan szerencsés és elkapta a Budagyönygyénél!


Szép fehér, fekete felnikkel! A fekete felnik nem tetszenek annyira, de nem is az enyém... :D A rendszámkereten
az exclusiverent.hu rekláma van, lehet, hogy a tulajdonosáé. (nem hiszem, hogy ezt is ki lehet majd kölcsönözni)
Remélem másoknak is sikerül majd elkapni, én ritkán járok arrafelé, de majd elnézek egyszer emiatt!

2008. október 12., vasárnap

Végre megvan a DHC! :D

Végre nekem is sikerült összefutni a Mansory Bel Airral!!! Baderé a gép, ez biztos. Már több, mint 2 hete nálunk van, de csak most sikerült elkapnom... Kriss elkapta egy fél órával hamarabb is, de én akkor nem láttam, pedig arra voltam. Ott jobb képeim lettek volna, mert dugóban állt, így viszont nem lettek túl jók a képeim, mert nagyon sietett Bader és későn vettem észre.


Később, estefelé Nylon elkapta a DHC-t egy eddig ismeretlen magyar fehér 599 GTB-vel! Bader és a Ferrarisok együtt voltak. Az 599-esekkel nincs szerencsém, meglátjuk, hogy ezt mikor sikerült elkapni!