2008. szeptember 19., péntek

Videók

Két szuper videót is találtam, amelyek Magyarországon készültek és sportautó-combok vannak rajtuk!


Mercedes SLR - Porsche Carrera GT

Ezt a combo-t már én is láttam, sőt ősszel is elkaptam őket, de a két kocsi között volt fél perc szünet és az SLR-ről nem született fotó.



Pagani Zonda - Ferrari F430

Bader körül forog mostanában a világ, mert sorra tűnik föl jobbnál jobb autókban. Most látták CCX-szel, de a nyáron ebben a Zondában és egy Roadster F-ben is látható volt. A mögötte jövő F430-ról nem sokat tudni, de nem is ez a fontos a videóban.

2008. szeptember 16., kedd

Bader új szupergépe!


Ma találtam rá erre a képre és rögtön sokkolt! Először csak azt láttam, hogy CCX - Zonda combo, de később még egy fontos dolgot is észrevettem. Mégpedig azt, hogy a CCX magyar rendszámos!


Ha nem lenne egyértelmű, hogy a gép Baderé, akkor ott van támpontnak az egyedi rendszám sémája. (Pl. Enzo-n is ENZOF-1 van) Azt viszont nem igazán értem miért pont Dubai...

2008. szeptember 14., vasárnap

Egy újabb kihagyott gépcsoda

Minden körülmény ellenem játszott, pedig nagyon kellett volna ez az ütős gép! Mufracsek szerda éjjel látta, akkor is leviték a garázsba. Csokinak másnap sikerült napközben is képet csinálni róla, de én akkor már Pécs felé zötyögtem egy buszon, ezért nem tudtam kimenni délután. (Azóta Nylon megkérdezte és már elment) Nagy valószínűséggel reklámfotózáson volt, mert már RR-ról készültek itt fotók.

Először Mufracsek képei alapján DHC-nek néztük, de nekem már akkor is gyanús volt. Végül kiderült, hogy annál sokkal ritkább dolog volt itt! Phantom Coupéból elvileg 200 db. fog készülni, tehát nem lesz sűrű itthon...