2008. október 25., szombat

Szaporodó magyar 599-esek!

Szépen fogy a világon az 599, ezért a magyar keret igen szűkös, tavaly egy darab volt, de lehet, hogy azóta emelték, mert két új is feltűnt a napokban!
Először a fehérről hallottunk, mert Nylon együtt látta Baderral és a Mansory DHC-val, később pedig újra elkapta.
A legújabbat is ő látta először, de fotót még nem tudott csinálni. A Hungaroring szezonzáró nyíltnapján viszont megjelent, ezért képet is tudok róla mutatni:Ezeken kívül van még a tatabányai fekete, amit én is láttam, de készült róla egy jó fotó szintén a Hungaroringen, Forma 1 alatt:
És kiderült, hogy az általam is látott Szlovák rendszámos is magyar:

De akkor még mindíg áll a kérdés, hogy akkor ez magyar-e, vagy sem, amit már fejtegettem egy másik cikkben. A rendszámuk szinte megegyezik, a KN-re először azt hittem, hogy ugyan az, mint a fonyódi.

2008. október 21., kedd

Nissan GT-R R35

Hirdetéseket már régóta láthattunk az új GTR-ről itthon is, de mostanáig várni kellett, hogy leszállítsák az első példányt Magyarországra! Mint kiderült a tulaj ugyan az, mint akinek a piros driftes M6 Hamannja van!
S. Szabi le is fotózta a két gépet együtt:


Nekem még nem sikerült elkapni a gépet, de Ironnak és Mufracseknek igen. Mufracsektől nem messze egy kerítéssel elzárt parkolóban szokott állni, a szünet folyamán én is ellátogatok oda. (Victor Hugo utca) Remélem azért normális képeket tudok majd csinálni.

Mufracsek képe:

Iron képe: