2009. szeptember 24., csütörtök

Brooklands-ok itthon

Az elsőnél néztem egyet, de a másodiknál már nem furcsálltam a dolgot. Brooklands-ok járkálnak itthon.
Egyel találkoztam Pozsonyban, nagy kedvenc autó, azóta is imádom. Az elsőt Bazsi látta itthon: de nem sokkal később jött 288GTO fogása is:Két különböző autóról van szó, igaz mindkettő a bécsi Bentley szalonból van elvileg. (rendszámkeret) A második fekete és a nagyobb felni van rajta, sokkal elegánsabb, nekem az tetszik jobban. A másik inkább sportos, az is nagyon jól néz ki, csak nem igazán arra van kitalálva az autó.
Iskola közben nem sok időm van fotózni, de hétvégén ráállok a dologra és igyekszem "becserkészi" valamelyiket. (+ ott van még sok más nem látott autó is)

2009. szeptember 21., hétfő

Ferrari kiállítás

5 éve volt egy Ferrari kiállítás az Árkád bevásárlóközpontban. Én is ott voltam, de akkor még nem volt fényképezőgépünk, így fotókat nem készítettem. Ma már bánom, mert gyönyörű autók voltak kiállítva.
288GTO küldte EZT a linket, ahol képekben foglalják össze a kiállítást. Nem profi minőségűek, de jól felidézik a kiállítást. Akkor még nem fogtam föl, hogy miket is látok, de nagyon élveztem úgy is a kiállítást. Ma másképp néznék mondjuk egy 512 BB Koenig Special-t, de élvezni nem tudnám jobban, mint akkor. :)
Remélem sokakban nosztalgiát ébreszt a cikk, elég sokan láthatták még anno. Végül egy kép a kiállítás szerintem legérdekesebb autójáról:

2009. szeptember 20., vasárnap

Angol Porschék

Még mindig az Angol Porschések! Itt egy összefoglaló videó az itthoni pályalátogatásukról: