2008. augusztus 31., vasárnap

Ferrari-hétvégi szívásom

Már csütörtökön szereztem infókat a találkozóról és azt is tudtam, hogy em fogok kimenni, mert nincs jegyem. (15000-ért) Gondoltam, majd a városban is mennek és itt is alszanak. Ez igaz is volt, de én nagyon rosszul időzítettem a fényképezésről való hazameneteleket.
Szombaton Nylon látott fél öt körül 3 F430-ast a Roosevelten, de én már négykor a metrón ültem, ezért aznap csak egy Testarossát láttam.
Gondoltam majd a vasárnap jobb lesz, mert akkor tovább kint maradok. Hát tovább is voltam kint, de nem elég sokáig. Elkaptam igaz az új magar Ferrarit (XXX-430) és a Fonyódon látott 599-est, de más Ferrarit nem fotóztam csak láttam. De milyeneket láttam!
Fél öt körült indultam haza úgy, hogy gyalog elmentem a Rooseveltről a Blaháig és csak ott szálltam metróra. Az Oktogonon láttam egy Shelby-t és le is fotóztam, mert szinte ugyan ilyet láttam pár napja is. Ez NAGY hiba volt. Az itt elveszített másfél percnyi séta jól jött volna a Blahánál, mert ott jöttek csak az igazi gépek. A Blaha előtt voltam egy sarokkal (Erzsébet körúton), amikor Ferrari-morgást hallottam. Nem is egy, hanem 4 Ferrri húzott el a Rákóczi úton. Elöl egy piros F430, utána egy fehér F430 Spider, azután egy sárga F430 Scuderia és végül egy fekete F430. A gépet már nem volt időm elővenni és messze is lettem volna. NEM SIKERÜLT FOTÓZNOM. :(
A kemény magról találtam képeket Divatmotorosnál:

Ferrari F430 Spider: (Régóta kéne fehér Ferrari és ez egy gyönyörű piros tetős modell volt)

Ferrari F430 Scuderia: (sárga Ferrarit szintén régóta keresek, meg ez ugye Scuderia volt)

Később kiderült, hogy kétszeres volt a szívásom. Fél ötkor indultam el a Rooseveltről és ott épp akkor kezdődött a banzáj. Bubi és Nylon elkapott egy angol Ferraris csoportot, akik először a Greshamhez, később a Bazilikához mentek. Együtt volt egy világoskék 612-es, egy sötétkék 599-es és egy szürke F430 Spider, mindegyik jobbkormányos.

Nem értem, hogy miként juthattak a Greshamhez anélkül, hogy észrevettem volna, mert végig az Andrássy úton mentem. Elvileg időben is akkor én ott voltam a Greshamnál. (a képek készítésének időpontját néztem, de mindkettőjük képei ugyanakkor készültek, tehát pontosan volt beállítva a gépük.)

Mostanában nem volt szerencsám az autókkal, de azt nem gondoltam volna, hogy ekkor pechem lesz. A nyár végére jó lett volna még egy jó élményt begyűjteni, de ez nem sikerült.
Jó hangulatban nézek elébe a tanévnyitónak!