2010. június 22., kedd

Ez is megvolt. :)

Benne voltam a tv-ben. :) Nem volt teljesen új a dolog, hiszen rádióban már szerepeltem. Kaptunk egy lehetőséget arra, hogy szerepeljünk a Fókuszban, majd le is forgattuk az anyagot. Utána úgy éreztük, hogy nem lesz a legjobb, de ami lement adásban az nem volt vészes. Nem volt hosszú, de legalább korrekt. (még 5 perc hírnév sem jutott, csak 3.) ITT lehet megtekinteni, ha valaki lemaradt volna róla.
Újságba még nem írtam, vagy publikáltam fotót, de azt is kipróbálnám egyszer. Stay tuned. :D

2010. június 20., vasárnap

Balatonfüredi kiruccanás

19-én reggel Zo-val elindultunk Balatonfüredre, ahova egy Ferrari találkozó és felvonulás volt behirdetve. Reggel kicsit felhős ég fogadott, de eső és hideg nem volt.
A vonat időben indult, de fehérvár előtt kiderült, hogy  háromszor át kell szállnunk. Szóval 3 vonat és egy busz kellett ahhoz, hogy lejussunk Balatonfüredre, ráadásul 3 és fél óra alatt... (Útközben láttunk, egy P-s fekete új Camaro-t és egy XLR-t, de egyikről sem lett értékelhető fotóm.)
Ezek után megkerestük a hotelt, ahol nem állt semmi. Nem gyanakodtunk még, mert a késés miatt a tervezett felvonulás elrajtolásának időpontja után értünk oda, gondoltuk valahol a városban lehetnek és majd jönnek. De nem így történt. Megláttunk két lányt a hoteltől nem messze, az egyik Ferraris pólóban volt. Amikor elindultunk arra ők is észrevettek és megkérdezték, hogy mi is a találkozóra jöttünk-e. Megtudtuk tőlük, hogy Ők is Indán nézték a híreket. Korábban értek ide és megkérdezték a hotelben, hogy mi van és mint megtudták a találkozót elhalasztottál szeptemberre. Na, amikor ezt megtudtam csak mosolyogni tudtam kínomban. :)
Annyit megtudtunk tőlük, hogyha Ferrarit akarunk látni, akkor menjünk a Shell kúthoz, ott vannak a Ferrari- tesztesek. Megköszöntük az info-t és odamentünk.















Szerencsére mindkét autót ott találtuk, de nem túl jól álltak a fotózáshoz. (nem volt elég hely) Nagyjából kész lettünk volna a fotókkal ,amikor odajött egy szervező nő, hogy nem lehet fotózni az autókat. :) "Örültünk", hogy innen is el lettünk zavarva, de azért csak lefotóztam még a tiltó táblát:





















Épp indult valaki az F430 Spiderel, úgyhogy kicsit arrébb álltunk, hogy ne köthessenek belénk és utcán kaptuk el a Spidert:















Ezek után sétáltunk kicsit a sétányon és megebédeltünk, majd a vonathoz sétálva elhúzott a hátunk mögött egy California. (ha kicsit tovább nézzük a triál bemutatót meglett volna rendesen) Később a vonatról megláttuk a főút szélén, de nekem ismét nem sikerült rendes képet lőnöm róla, szerencsére Zo-nak viszont igen.
Hazaérve (ismét 3 óra vonatozás után) kimentünk a Rooseveltre, hátha javíthatunk a napon. (kiderült délelőtt, hogy BPCGP van a városban) Az old timerek közt nem nagyon volt új nekem, viszont láttunk még két Ferrarit, így 5 volt összesen aznap. (csak egy volt új nekem)
Egy izgalmas napot tudhatunk magunk mögött, de lehetett volna kicsit eredményesebb...