2009. február 6., péntek

Tuning Porschék

Mostanában két tuningolt Porsche Cayenne is rohangált a városban, szerencsére idővel sikerült mindkettőt elkapnom. Az egyik egy Techart Magnum, míg a másik kicsit ritkább, egy speedART Titan BTR 550! Mindkettőt modellfrissített Cayenne-ből alakították át.

Techart Magnum


Erről először Ferihegyen láttam képet, majd Iron lefotózta nem messze onnan ahol én láttam. (aznap voltam is fotózni, csak a hideg miatt nem mentem végig az Andrássy-n...)
Szép ez a fehér fényezés, fekete felni kombináció és persze a tuningkit is jól áll neki. Rajta volt a gyújtás amíg fotóztam, de a tulaj nem mutatkozott. (viszont a biztonsági őr figyelt a Gucci boltból, másoknak szólt is, hogy ne fotózzanak)


speedART Titan BTR 550


Nagyon megtetszett az első képek láttán, mindenképp meg kellett találnom. Szerencsére sikerült is az Oktogonon, de épp jött a villamos, ezért sietnem kellett. (Kicsit sötét is volt, ezért a képek túlságosan elmosódtak.) Sajnos állva még nem láttam, ezért a jelről nincs fotóm. (A Techartnál meg elfelejtettem lefotózni) Brutális kinézete van a matt fényezéstől, na meg a spoilerektől és a 22"-os felniktől. Kriss fölvetette, hogy lehet kapcsolat ez és az III Techart Turbo között, mert nagyon hasonló a rendszámuk!
Azóta láttam egy Q7-es Audit, ugyan így matt feketében és mintha ugyan ilyen felnije lett volna. (Messze volt és nem volt időm jól megfigyelni) Lehet, hogy az is speedART-os volt...


Más Magyarországi tuning Cayenne-ről nem tudok, de ha lesz valami igyekszem minél hamarabb lefotózni! :D