2009. június 5., péntek

Külföldi spott, de ismert autók

Autogspoton bukkantam rá a két autóra, amelyeket én is láttam már máshol. Nürburgban kapák el őket egymás mellett parkolva. Lamborghini, Ferrari.
A Lamborghinit a Roosevelt téren kaptam el, míg a Scuderiát a Brno-i találkozón láttam egy Superleggerával:
Az, hogy külföldön elkapott autókról is tudok saját képet mutatni jelent valamit. :)
Szerencsére sok külföldi autót is láttam már itthon, ezért ha valamit kint látnak arról is tudok képet mutatni, vagy ha magyar megy ki, akkor itthoni képem van róla. (ez a ritkább)

2009. június 1., hétfő

Bécsi California itthon

Egy ideje már feltűnt egy California Traveller Dave-nél, de nem sikerült senkinek sem elkapni rajta kívül.Azóta behoztak még két-három Californiát, sőt 288GTO-nak meg is van az egyik utcán, de ezt nem látta senki közülünk.
Viszont Autogespoton sikerült valakinek elkapni itthon ezt a bizonyos Californiát a Novotel tetején:
Ez okot adhat arra, hogy azt gondoljuk, hogy huzamosabb ideig van nálunk, ezért ne adjuk föl a keresését, még meglehet! :)

(Ma megyek a Warm Up-hoz körülnézni, valamint 288GTO azt mondta, hogy a szalon mögötti utcából belátni a garázsra, ezt is megnézem, hátha lesz valami. :D )

2009. május 31., vasárnap

Garázsjárás és veterántúra fejlemények

Tegnap megint jártam a Roosevelten, a veteránrally újabb résztvevőivel találkoztam. Sok Porsche ( 356, régi 911-esek és 914-es is volt) állt a rajtnál, de két E-Type is várakozott:
Elment a téren kétszer a lila F430, de utcán nem sok mást láttam. Mélygarázsban viszont annál érdekesebb dolgok voltak.
Nylonnal találkoztam a Roosevelten, Ő mondta, hogy sima ügy lejutni az 575-höz, gondoltam én is megpróbálom. Könnyen lejutottam, az őr nagyon rendes volt, negyed órát beszélgettem vele. Lent volt 3 Porsche (két régi) egy Morgan Aero 8 és az 575 Superamerica.
Kiderült, hogy volt egy fehér is, de azt csak szmar látta.

Gyönyörű volt a Superamerica, féltem, hogy szürkében nem mutat majd, de jól állt neki. Nem ártana utcán is elkapni, remélem marad még pár napot. (szmar egyébként látta tegnap is utcán, de én már nem voltam kint akkor...)