2009. május 29., péntek

Morgan túra és más érdekességek

Nagy kedvvel mentem ki fotózni pénteken, mert 288GTO elkapott egy 575 Superamerica-t a Sofitelnél. Nem lett meg végül, később kiderült, hogy egész végig a garázsban állt...
Volt egy másik "szerencsétlen" pillanatom is, amikor észrevettem, hogy jön a fehér Continental GTC. Elkezdtem futni, de a másik irányból meg egy svájci 599 érkezett, így csak az utóbbiról vannak képeim.
A Ferrarit sikerült elkapni az Itercontinental mélygarázsában is, ahol először jártam. (köszönöm Gabennek a segítséget)
A Roosevelt-téren más érdekesség is volt. Ugyanis az Ecurie Morgan France klub Morgan konvoja érkezett hozzánk. A sofőrök a Sofitelben szálltak meg, Nylon látta is őket megérkezni.
Én már csak az MTA előtti parkolóban felsorakozva láttam őket, igaz érkezett még este is pár, azok megvannak utcán.
Miközben fotóztam a Morganokat feltűnt TóthZé az AE86-jával, lőttem egy combo képet is: (omm rávilágított, hogy nem is áll messze egymástól a két autó alapflozófiája, mert mindkettő könnyű, puritán sportautó.)
Iron este ment spottolni, azt írta, hogy a mélygarázs combo neki is megvan + látott egy másik 599-et is. A többi autóról még nem hallottam, lehet, hogy elkapott még valamit. :)

2009. május 24., vasárnap

Lipton for spotting

Pénteken hatan voltunk a Roosevelten, beszélgetünk kicsit, de Nylon hamar lelépett. A többiekkel (Én, Bence93, Gecsot, Zo és Gaben) úgy döntöttünk, hogy elnézünk Kempinski felé és egy boltot is meglátogatunk, mert mindenki szomjas volt.
Megnéztük a hotelokat, amikor feltűnt ez:
Már menet közben nyújtották a teát, amikor látták, hogy csapatosan rohanunk a buszmegállóból. Mindenki kapott kettőt-hármat, amivel oltottuk is szomjunkat. Később mentek még egy kört, majd leparkoltak mellénk. Bencéék még ekkor is kértek párat, de simán kaptak. Tele is lett a kuka: Itt táborozott le a csoport, szörfdeszkával, fürdőruhában jöttek a fiúk/ lányok és nekiálltak osztogatni másoknak is, ami maradt a készletből. :)
Nagyon tetszett a kocsijuk is, igaz egy Samba még feelingesebb lett volna. Mondjuk az Old-School bőrönd a csomagtartón itt is befigelt! A felni nem az igazi, de lehetett volna roszabb is...

KÖSZÖNJÜK LIPTONOSOK, ÉPP IDŐBEN ÉRKEZTETEK! :D